Băsescu pregătește o mare surpriză: Sunt acolo toţi o apă şi-un pământ

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Brăila, unde a participat la lansarea candidaţilor MP la funcţia de primar, că USL-ul continuă să existe, atâta vreme cât PSD-ul şi PNL-ul nu fac opoziţie nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului.

'Mişcarea Populară nu se bate cu PSD-ul şi PNL-ul, ci cu USL-ul. Ei sunt într-o bună convieţuire şi i-aţi văzut şi cu jocul pe care l-au făcut cu alegerile dintr-un singur tur. Încearcă să-şi găsească diverse formule pentru a mai ţine agenda publică, dar, în realitate, aceste două partide nu fac opoziţie nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului. Sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toţi o apă şi-un pământ şi aşteaptă să vină ziua în care vor câştiga alegerile locale. Evident că vor avea o mare surpriză, pentru că voi fi omul care va explica până în ziua alegerilor de ce nu trebuie să se pună ştampila pe candidaţii PSD şi PNL', a declarat Băsescu.

Liderul MP a mai precizat că 'oamenii s-au săturat să vadă aceleaşi figuri reşapate, spunând că noi suntem noul PNL, de exemplu, sau noi suntem PSD-ul curăţat'. Prezenţa la Brăila cu ocazia lansării candidaţilor MP la funcţia de primar l-a determinat pe Traian Băsescu să afirme că atât judeţul, cât şi municipiul nu au avut şansa unor administraţii pricepute în atragerea de investitori şi dezvoltarea acestei zone a ţării. 'Mă uitam că, la Brăila, marile investiţii sunt în hipermarket-uri.

Este clar că Brăila şi judeţul şi municipiul nu au avut şansa unor administraţii care să ştie să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă la bugetul de stat. Administraţia locală este un element cheie în dezvoltarea unei comunităţi, prin atragerea de investiţii, ori aici nimeni nu s-a preocupat de creşterea interesului investitorilor', a declarat Băsescu. Organizaţia judeţeană Brăila a Mişcării Populare a lansat sâmbătă, în prezenţa a peste 400 de membri şi simpatizanţi, 31 de candidaţi la funcţia de primar, între care se află şi preşedintele MP Brăila, Viorel Botea, care va candida la Primăria Brăila. 'În prezent, în judeţul Brăila, avem 31 de candidaţi validaţi. Avem organizaţii în toate cele 44 de localităţi şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, undeva pe 15 martie, să finalizăm validarea tuturor candidaţilor din localităţile din judeţ, astfel încât să putem intra în alegerile locale cu liste complete', a declarat Viorel Botea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel