Băsescu n-ar fi refuzat o dezbatere că Dăncilă: E mai bună decât i s-a lăsat imaginea...

Traian Băsescu susține că n-ar fi refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Mai mult, este de părere că este ”mult mai bună decât i s-a lăsat imaginea”.

Traian Băsescu a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă i s-ar fi părut umilitor să aibă o dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidențiale. Iată răspunsul fostului președinte: 

”Nu. (n.r nu i s-ar fi părut umilitor) Nu pentru că în primul rând e mai bună decât i s-a lăsat imaginea. E totuși un om care a stat nouă ani la Bruxelles. Surd să fii și tot înveți multe lucruri trecând pe lângă ele. În niciun caz Viorica Dăncilă nu este un adversar care să poată fi umilit spunându-i: ești prea slab ca să mă întâlnesc cu tine. Iar din acest punct de vedere nu este nicio justificare ca această întâlnire să nu se fi produs, având în vedere că îi place sau nu îi place domnului Iohannis, electoratul de la care vrea dânsul voturi duminică a spus că al doilea în competiția prezidențială este Viorica Dăncilă. Deci punct”, a susținut Traian Băsescu în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel