Băsescu, legalizare prostituție. Radu Cristescu: Cei din partid care ți-au livrat-o pe Oana se pot numi pești?

Radu Cristescu FOTO AGERPRES
Radu Cristescu FOTO AGERPRES

Fostul vicepreședinte al PMP, Radu Crestescu, a lansat un mesaj dur la adresa lui Traian Băsescu, după ce a cerut legalizarea prostituției, dar și după aparițiile sale televizate din ultima perioadă, pe marginea cazului Caracal.

"O c***ă nu numai politică, de teapa lui Traian Băsescu, pe numele de turnător Petrov, nu putea cere altceva decât legalizarea prostituției. Nu că nu ar fi obișnuit cu prostituția, nu numai politică. Auzi, Petrov, cei doi din partid care ți-au livrat-o pe Oana se pot numi pești? E tot trafic de carne vie, doar că e la alt nivel", a scris Radu Cristescu pe Facebook.

"Slinoșenie ieșită din comun"

"Vis a vis de aparițiile tale disperate, seară de seară, nu mă miră că un necrofag politic putea să se abțină să nu muște o halcă din cadavrele tinerelor de la Caracal. Te-ai înfipt pe marginea gropilor, încă nesăpate, și ai început să dai lecții cu o slinoșenie ieșită din comun. Dacă nu aș știi că esti doar un bătrânel care suferă de băgare de seamă, aș spune că încerci să acoperi ceva. Oare încerci să acoperi rețeaua lui Bercea și a lui frate'tău? Nu degeaba aperi tu DIICOT-ul. In rest, hai sictir, hoitar nesimțit!", a mai scris Radu Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel