Băsescu îi spune lui Firea pe cine să scoată în stradă. PAH: Hai, băi, mai lăsați propaganda ieftină

Traian Băsescu s-a gândit să-i spună Gabrielei Firea pe cine să scoată la deszăpezire. Jurnalistul Patrick André de Hillerin îl face propagandist. 

”Dar asistații social?

Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă.

Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistați sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați?

Oricum, deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat și din lopată.”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

[citeste si]

”Hai că s-a aruncat și Băsescu la căcatul ăla cu asistații social din București, care n-au fost scoși la deszăpezire.

Întâi de toate, hai să lămurim despre care asistați social vorbim. Dacă vorbim despre cei care primesc venitul minim garantat (250.000 de români, în total), atunci nu vă așteptați să scoateți Bucureștiul de sub zăpezi cu ăștia. Pentru că în București doar 277 de oameni primesc acest ajutor social. Atât, 277.

Dacă, însă, vorbim despre cei care primesc, de exemplu, subvenție la căldură, atunci ar trebui să iasă tot orașul locuitor la bloc să dea zăpada.

În definitiv, de ce nu ies și părinții copiilor care primesc alocație? Că tot formă de asistență socială e și asta. Hai, băi, mai lăsați propaganda ieftină, că iar vă prindeți urechile”, a replicat jurnalistul Patrick André de Hillerin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel