Băsescu: Guvernul Tudose, șoc și groază. O mascaradă

Parlamentarii PMP au luat decizia de a se retrage de la audierile din comisii ale miniștrilor. Nu vor participa nici la şedinţa Parlamentului de învestire a Cabinetului Tudose. 

Traian Băsescu se poziționează în continuare ca membru al Opoziției și susține că Guvernul Tudose ”produce şoc şi groază”.

”M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat şi concluzia a fost că cea mai bună soluţie este să ne retragem de la audieri şi să nu participăm nici la şedinţa comună de investire a Guvernului. Motivele sunt următoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai dacă ne referim la Cultură este fostul şef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul căruia i se spune piţiponcul. E un Guvern care produce şoc şi groază şi se vede că nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernări”, a afirmat Traian Băsescu, la Parlament.

Responsabilitatea, integral la Dragnea, Tăriceanu, Iohannis

El susține că audierile sunt o ”mascaradă”: ”Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea şi Tăriceanu nici măcar prin prezenţa noastră la activităţile care se vor desfăşura astăzi, adică audieri în comisii (...) şi votul de investitură. Cei care au năşit acest guvern, adică domnul preşedinte Iohannis, domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel