Băsescu explică misterul tricourilor bleu

basescu
basescu

Preşedintele Băsescu a declarat vineri seara că lui îi place culoarea bleu şi a mărturisit că tricourile pe care le-a purtat zilele acestea sunt cadou de la o firmă, încântată că el s-a afişat cu produsele ei în prima campanie de suspendare, din 2007.

[caption id="attachment_208506" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

"Mie îmi place culoarea. Sunt mai multe. Unele de marcă, altele de nemarcă. Trebuie să vă spun că de la una din firme în campania referendumului din 2007, una din firme m-a văzut purtând tricoul de la ei şi am primit după campanie un set de cinci tricouri", a spus Băsescu la Digi 24.

"E nepoliticos să refuzi, pentru că o firmă din Marea Britanie nu-ţi....", a răspuns el întrebării dacă un preşedinte trebuie să accepte asemenea daruri.

El a mai povestit că istoria cu flacăra violet a pornit şi de la faptul că a purtat un pulover violet cu anchior. Şi acesta e tot un cadou, dar de la medicul de familie, a mai relatat el, fiind apoi urmat de o cravată violet cumpărată de fete. "Trebuie să vă spun că am micile mele superstiţii care vin din viaţa de marinar", a adăugat Băsescu, nedând detalii suplimentare.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel