Băsescu, după decizia Olguței Vasilescu: Culmea penibilului

Traian Basescu
Traian Basescu

Traian Băsescu susţine că intenţia miniştrilor Guvernului Grindeanu de a-şi retrage demisiile arată că "bunul simţ politic, simţul ridicolului şi al penibilului nu au nicio legătură cu PSD".

"Culmea penibilului! La moţiune, toţi miniştrii PSD au votat pentru căderea Guvernului din care făceau parte, urmare a incompetenţei în îndeplinirea programului de guvernare. La scurt timp după căderea Guvernului, Olguţa Vasilescu a anunţat că miniştrii demisionari, dar şi incompetenţi îşi retrag demisiile. Oare cum poţi vota că ai fost un ministru incompetent, care nu şi-a îndeplinit programul, după care să anunţi că vrei să fii din nou ministru? Evident, bunul simţ politic, simţul ridicolului şi al penibilului nu au nicio legătură cu PSD-ul", a scris joi Traian Băsescu, pe Facebook.

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat miercuri seară că este foarte probabil ca foştii miniştri din Guvernul Grindeanu să-şi retragă demisiile şi să asigure interimatul până la numirea noului Executiv.

"Cred că o să ne retragem toţi demisiile ca să poată să fie funcţională activitatea ministerelor până când va fi învestit următorul guvern. (...) Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, la mine nu ar fi probleme, dar alţi colegi de-ai mei nu au apucat să-şi delege atribuţiile sau chiar nu au avut posibilitatea să facă asta. (...) Toţi miniştrii suntem conştienţi (...) că trebuie să asigurăm interimatul până la numirea noului Guvern", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel