Băsescu: Dacă Irimescu are dreptate, Cioloș are o mare problemă

Fostul președinte Traian Băsescu crede că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, este iresponsabi când spune că românii mănâncă gunoaie. Dacă tehnocratul nu minte, premierul Dacian Cioloș are mari probleme, susține Traian Băsescu.

"Legat de afirmaţile lui Irimescu că mâncăm gunoaie, păi şeful lui a fost comisar pentru agricultură. Dacă ne spune Irimescu, care a fost funcţionar, mai jos de nivelul mediu, pe lângă Comisia Europeană, lucrul acesta şi nu ni l-a spus Cioloş, care era comisar european, înseamnă că Cioloş a tăinuit, ceea ce este foarte grav. În cazul în care Irimescu nu este vreun iresponsabil şi e un om care vorbeşte informat înseamnă că Cioloş are o mare problemă. De ce nu ne-a spus-o Cioloş când era comisar sau acum, după ce şi-a terminat mandatul de la Bruxelles, mai ales că vine de pe funcţia de consilier al preşedintelui Comisiei Europene, ceea ce înseamnă că are toate informaţiile", a declarat Traian Băsescu pentru Mediafax.

"Dacă însă omul are dreptate înseamnă că toate instituţiile pe care le-am pomenit, care niciuna nu m-a informat, trebuie să recunosc au responsabilităţi în cea ce s-a întâmplat. Părerea mea este că omul are ceva la cap, dar s-ar putea să mă înşel şi omul să fie perfect sănătos şi atunci este de mirare că nu s-a dus să facă un denunţ" a conchis fostul președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel