Băsescu, comentariu acid după învestirea lui Teodorovici la Finanțe

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut un comentariu după învestirea în funcția de ministru de Finanțe a lui Eugen Teodorovici, numire pentru care l-a criticat în ultimele zile pe Klaus Iohannis.

"Cu jurămîntul depus de Teodorovici, asta e. Punct și de la...vara lui 2012, ÎNAINTE !" scrie Basescu pe pagina sa de Facebook.

Cu o zi în urmă, Traian Băsescu a denunțat înțelegerea Ponta-Iohannis pentru numirea lui Teodorovici la Finanțe, el amintind că social-democratul a votat împotriva arestării preventive a deputatului Dan Șova.

"Domnule preşedinte Iohannis, înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi când ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix", a scris fostul președinte pe Facebook.

Teodorovici, la Finanțe. Traian Băsescu: Mesaj pentru Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel