Basel: Rafael Nadal a ABANDONAT: Forfait

Rafael Nadal, rezultat Roland Garros
Rafael Nadal, rezultat Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Basel (Elveția), programat în perioada 21-29 octombrie, din cauza unei accidentări la un genunchi, a anunțat numărul unu mondial pe pagina sa de Facebook.

"După ce m-am consultat cu medicul meu în Spania, la revenirea de la Shanghai, trebuie să vă anunț cu tristețe că nu voi participa la turneul de la Basel", a indicat Nadal în mesajul său.

Turneul de la Basel, de categoria ATP 500 este unul dintre ultimele din acest sezon, fiind dotat cu premii totale în valoare totală de 1.837.425 euro.

Rafael Nadal a disputat finala ediției din 2015 a competiției de la Basel, pierdută în fața marelui său rival, elvețianul Roger Federer, cel care l-a învins duminică și în finala turneului de la Shanghai, în care spaniolul a evoluat cu un bandaj la genunchiul drept.

Campionul iberic speră să încheie anul pe prima poziție a clasamentului ATP, așa cum a mai reușit de trei ori pe parcursul carierei sale, în 2008, 2010 și 2013. El a are un avans de 1.960 de puncte față de Federer, care mai are șanse matematice să-l depășească pe Nadal în ierarhia mondială până la finele acestui an, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel