Basarabia - România, 100 de ani. Ponta: Spre deosebire de cei care se ocupă cu vorbe goale...

rovinari-turceni
rovinari-turceni

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook. 

"Un gand special pentru toti romanii de pe ambele maluri ale Prutului cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania - votata de Sfatul Tarii de la Chisinau in 27 Martie 1918 .

Spre deosebire insa de cei care se ocupa doar cu vorbe goale, sedinte solemne si declaratii pompoase la meetinguri eu am considerat ca pentru adevarata Unire trebuie fapte:

Asa am procedat in perioada 2012-2015 atunci cand am sprijinit constructia in Moldova de peste Prut peste 200 de gradinite, gazoductul Iasi - Ungheni, SMURD, Maternitatea din Chisinau, Sala cu orga, Teatrul din Cahul , am dus microbuze scolare si carti samd / la fel am procedat cand am mers in vizita oficiala la Bruxelles alaturi de Premierul Iurie Leanca si am obtinut ridicarea vizelor UE pentru cetatenii Moldovei / sau cand am invitat la sedinta de Guvern premierii Moldovei pentru a lua impreuna decizii pentru romani.

Cinste celor care au avut curajul 

Intotdeauna in istorie sunt oameni care vorbesc despre Unire si oameni care fac lucruri concrete pentru acest lucru - ma bucur sa fac parte din a doua categorie.

Cinste celor care in urma cu 100 de ani au avut curajul sa faca Unirea. Sper sa ne ridicam si noi candva la nivelul lor", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Amintim că Senatul și Camera Deputaţilor se vor reuni în şedinţă solemnă, marți, 27 martie, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel