BASARABIA. Reunirea, proiect de țară. Daniel Gheorghe (PNL): Voi cere în Parlament

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a declarat că va solicita în Parlament, ca Reunirea provinciilor românești de pe ambele maluri ale Prutului, să devină obiectiv național.

Prezent la 10TV, în cadrul emisiunii „Ora Bucureștiului”, deputatul Daniel Gheorghe a precizat că va solicita ca reîntregirea națională să fie obiectiv de țară, nu doar un subiect abordat în preajma unor ”zile cu însemnătate națională”. 

Deputatul consideră că având în vedere că integrarea României în NATO și UE sunt subiecte închise, asta întrucât țara le-a atins, următorul obiectiv nu poate fi decât Reunirea, scrie Info Prut. Daniel Gheorghe consideră că 2018 este „cea mai bună ocazia pentru ca România să își stabilească drept obiectiv național Reunificarea cu Republica Moldova”. 

„Voi cere ca acest obiectiv de reîntregire națională să nu mai fie discutat doar cu ocazia lui 27 martie, 10 mai, 1 decembrie și alte zile cu însemnătate națională, și să devină obiectiv strategic național al României, cum este și normal. Voi cere de fiecare dată când voi avea ocazia, prin toate demersurile legale care îmi sunt permise conform Constituției”, a precizat deputatul, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel