Barna (USR), răspuns la întrebarea ”Veți merge la Antena 3 și România TV?”

Într-o conferinţă susţinută la Cluj-Napoca, Dan Barna, aflat alături de Dacian Cioloș și mai mulți membri USR-PLUS, a fost întrebat dacă va mai merge la România TV și Antena 3.

Dan Barna a fost întrebat dacă va merge la Antena 3 și România TV.

"Da, în campania electorală, da, evident că vom participa la dezbateri inclusiv la România TV și Antena 3", a spus Dan Barna.

"Peste 70% din decizia cuiva de a vota nu se bazează pe afișele electorale de pe stradă sau pe posturile tv la care se uită, ci pe părerea cuiva în care are încredere. De aceea, este bine ca fiecare dintre noi să vorbim cu unchii, mătușile, părinții și bunicii noștri și să încercăm să îi convingem (n.r. - cum să voteze)", a mai zis liderul USR.

Barna și Cioloș la Cluj-Napoca

Co-preşedinţii Alianţei, Dacian Cioloş şi Dan Barna, participă, la Cluj-Napoca, la o acţiune de strângere de semnături, iar seara urmează să fie prezenţi la o întâlnire cu cetăţenii a candidaţilor lor la europarlamentare: Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituţa, Naomi Reniuţ, Oana Ţoiu, Radu Mihaiu, Andrei Ion, Adriana Cristian, Bogdan Deleanu, Ştefan Pălărie, Silviu Gurlui, Teodora Stoian, Dan Clinci, Octavian Berceanu şi Cristina Iurişniţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel