BARNA, REZULTAT vot PREȘEDINTE. Rămâne sau nu în fruntea USR - UPDATE

Dan Barna
Dan Barna

S-a decis soarta lui Dan Barna la conducerea USR.

UPDATE

În urma votului din cadrul partidului, Dan Barna rămâne la conducerea USR. Rezultatul votului: 74,47%, reprezentând 7.189 de voturi,  dintre membrii USR au votat pentru ca Dan Barna să rămână președinte. 

'Interpretez acest mesaj, această suținere și încredere a colegilor mei, prin faptul că trebuie să strângem rândurile. Această experiență de la prezidențiale și toată istoria noastră de 3 ani ne îndreptățește și ne obligă să contăm și să construim perspectiva pentru alegerile locale.' a spus Dan Barna.

Procedura de vot se desfășoară de vineri, de la ora 13 și până miercuri, la aceeași oră. 10000 de membri USR trebuie să răspundă unei singure întrebări în mediul online: ” Considerați că Dan Barna ar trebui să-și dea demisia din fruntea partidului USR?”. Săptămânile trecute au avut loc discuții între liderii USR, după ce au văzut rezultatul primului tur al alegerilor prezidențiale. În acest context au apărut voci care i-au cerut demsia președintelui Dan Barna din fruntea partidului Uniunea Salvați România.

În toată această situație agitată, Dacian Cioloș, celălalt lider al alianței USR-Plus, a ieșit cu o declarație pe Facebook în care spune că votul la alegerile prezidențiale și procentul pe care l-a obținut Dan Barna trebuie asumate de toți membrii partidului. Votul asupra lui Dan Barna a amânat discuțiile asupra fuziunii dintre USR și Plus. Cei de la Plus au cerut insistent acest lucru, dar cei de la USR nu-l doresc pentru că nu vor să cedeze jumătate din funcțiile deținute în partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel