Barna - Rareș Bogdan, replici. Mircea Badea: Amenințări. Breaking news de breaking news

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce Rareș Bogdan a spus că niciun politician din România, din opoziție, nu își permite să îi spună lui Klaus Iohannis, în față, că nu îl susține.

Rareș Bogdan nu crede în afirmațiile lui Dan Barna, potrivit cărora i-ar fi zis în față lui Klaus Iohannis, la consultările de la Cotroceni, că Alianța 2020 USR-PLUS va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale.

'Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis, nu încurcă cu nimic lucrurile, dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: Nu vă susțin. Domnul Barna e din Sibiu și îl cunoaște foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis. Eu spun că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească așa cu Klaus Iohannis. Are o forță electorală și o statură politică și e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui asta. Permiteți-mi să mă îndoiesc, a spus Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Reacția lui Mircea Badea

Mircea Badea a zis că PNL a trecut la faza pe amenințări în relația cu USR.

"Știrea este breaking news de breaking news! (...) Adică Dan Barna e mincinos? Că așa ne spune europarlamentarul Rareș Bogdan. Pe ce considerente? Spune că nu-și permite Dan Barna să-i spună în față lui Iohannis că nu-l susține. Păi cum adică? Ce pățește dacă îi spune în față că nu-l susține? Cam amenințătoare treaba asta. USR și PNL sunt la faza de amenințări? PNL amenințând USR. Dar cine este Iohannis? Este Toto Riina? Și ce-i face lui Barna? Haideți să vedem. Așa se pune problema pe zona dreptei? Și nouă ni se zisese că Dragnea e rău și dictator...”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel