Barna, atacuri în rafală la audierea ministrului Fondurilor Europene. Teodorovici, amuzat

Dan Barna a lansat o serie de atacuri în rafală la adresa lui Eugen Teodorovici, după ce acesta i-a solicitat ministrului propus de PNL la fondurile europene să pună la dispoziţia organelor de anchetă toate documentele în speţa Barna. 

"Referitor la solicitarea anterioară a domnului Teodorovici, vreau să vă ajut un pic. Şi eu, şi USR, suntem cu adevărat fani ai transparenţei şi vreau să îl informez pe dl Teodorovici nu doar că toate informaţiile legate de ancheta de presă care a dovedit nimic sunt publice, dar oamenii domnului Teodorovici au transmis dosarele complete de rambursare către presă, lucru confirmat chiar de ziariştii cu care am stat de vorbă.

Deci sunteţi acoperit, toate hârtiile pe care guvernul doamnei Dăncilă şi ministerul domnului Teodorovici le aveau au fost deja transmise presei, transparenţă mai mare nu există. Şi sper şi am foarte mare încredere că la fel se va proceda în speţele Teodorovici, Dragnea, Vâlcov, cu OUG 114 care au prăbuşit bursa şi în urma cărora importăm mai mult gaz de la Rusia. Apropo de ce înseamnă de fapt pentru România gargara şi campania electorală", a spus Dan Barna. 

CITEŞTE AICI CE SOLICITARE A FĂCUT EUGEN TEODOROVICI LA AUDIEREA MINISTRULUI PROPUS LA FONDURILE EUROPENE, IOAN MARCEL BOLOŞ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel