Barna, afaceri cu fonduri UE. Codrin Ștefănescu: Și ținut de nas, dar și păzit

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu este de părere că Dan Barna trebuie să răspundă acum în fața statului de drept în dosarul în care este cercetat că ar fi făcut afaceri cu fonduri europene. Toate astea după ce Barna ar fi fost ”păzit” de către DNA, mai precizează Codrin Ștefănescu. 

Codrin Ștefănescu a fost întrebat de Victor Ciutacu, în direct la România TV, dacă dezvăluirile despre Dan Barna ajută candidatul PSD în cursa pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

”Nici nu ne ajută, nici nu ne încurcă. Îl ajută pe Iohannis cu procentele pe care le pierde Barna. Ce este interesant aici... Domnul Barna care sărea în piață cu #Rezist, cu penalii, cu ăștia care fură din banii publici, cu fonduri europene... de fapt el știa că are un dosar și e anchetat de niște tovarășe de la DNA, foarte bune prietene cu șefa lor, cu Codruța (n.r Laura Codruța Kovesi) și s-a simțit toată această perioadă și ținut de nas, dar și păzit în același timp. Și într-o bună zi când sistemul a zis hai să nu mai avem nevoie de tine: pac. I-au dat drumul. Acum, domnul Barna care are mare încredere în sistem, în statul de drept, în DNA și așa mai departe, va trebui să se confrunte și el cu statul de drept”, a precizat Codrin Ștefănescu la România TV. 

DNA a pornit o anchetă după ce în spațiul public a apărut o anchetă a unei publicații din care reiese că Dan Barna ar fi avut mai multe afaceri cu fonduri europene. Mai mult, DNA Alba a dat o ordonanță de clasare a dosarului în care era cercetat politicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel