Barman din Oradea, în finala Campionatului Mondial de Bartending. Tânărul, pe locul 9 în lume

Andrei Lung a câştigat una dintre cele cinci probe ale Diageo World Class, cea mai mare competiţie de bartending din lume. 

Andrei Lung, un barman orădean a reprezentat România la cea mai importantă competiţie de bartending din lume – Diageo World Class, care s-a desfăşurat în perioada 21 – 26 septembrie.

Orădeanul a ajuns la această competiţie fiind câştigătorul Diageo World Class Romania, Campionatul naţional de bartending, conform bihon.ro. 

Pe locul 9 în lume

Premiul câştigat de Andrei Lung la finala globală Diageo World Class este cea mai mare distincţie adusă României în bartending de către un barman român. De altfel, este singurul premiu câştigat de un barman român la finala globală şi singurul premiu câştigat de un reprezentant al unei ţări din Europa de Est la Diageo World Class.

„Din 10.000 de barmani înscrişi de pe tot globul, doar 55 au reuşit să câştige finala naţională şi să îşi reprezinte ţara pe cea mai mare scenă a bartendingului din lume. La momentul actual sunt clasat pe locul 9 mondial, acesta fiind cel mai bun clasament înregistrat pentru România la Diageo World Class", spune Andrei Lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel