EXCLUSIV  Barcelona umilită. Care sunt cauzele DECĂDERII?

leo messi, contract, fc barcelona, salariu
leo messi, contract, fc barcelona, salariu

Barcelona nu se regăsește. În Spania, este la un pas să piardă titlul în fața celor de la Real Madrid, iar în Champions League și-a arătat din nou limitele fiind umilită de Juventus Torino, iar o revenire ca în turul precedent este deja de domeniul science fiction.  

Care ar putea fi cauza meciurilor slabe ale Barcelonei ?  

1. Lotul nu prea numeros al Barcelonei duce la o uzare a vedetelor Messi, Suarez, Neymar, care ajung să joace și câte șase meciuri în două săptămâni. Bineînțeles, este vorba de o  bancă de rezervă a Barcelonei cu nume nu prea răsunătoare. Numărul foarte mare de meciuri poate duce la o uzare a jucătorilor valoroși, care nu mai dau randamentul scontat.  

2. Pierderea bucuriei jocului. La Barcelona totul se rezumă la așa-zisa tripletă de aur: Suarez, Neymar, Messi. Cei trei joacă un rol foarte important în marketingul echipei și sunt răsplătiți cu salarii uriașe. Ceilalți jucători care duc la rândul lor greul nu par să fie prea încântați de această decizie, iar jocul lor se rezumă la asigurarea strălucirii celorlalți. Situația arde mocnit de multă vreme la Barcelona(a se vedea cazul Dani Alves, care a părăsit Barcelona din acest motiv)

3. O campanie de transferuri ratată. Barcelona nu a mai reușit aducerea unui jucător de renume din 2014, atunci când Luis Suarez a acceptat oferta de a se alătura echipei catalane. De atunci, Barcelona nu a mai dat nicio lovitură importantă pe piața transferurilor, preferând să își lase vedetele să strălucească, deși lipsa jucătorilor valoroși este vizibilă.

Care este părerea dumneavoastră?  Vă invităm să răspundeți în secțiunea comentarii a acestui articol despre posibilele cauze ale decăderii Barcelonei în acest sezon cu toate că au în lot unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istoria fotbalului. Dumneavoastră ce credeți? Votați AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel