EL CLASICO, Barcelona - Real Madrid în Cupa Spaniei. Unde puteți vedea semifinalele

EL CLASICO, Barcelona - Real Madrid în turul Cupei Spaniei se joacă miercuri, 6 februarie 2019.

Barcelona - Real Madrid - Prima confruntare dintre eternele rivale va avea loc miercuri, 6 februarie, la ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu, iar cea de-a doua miercuri, 27 februarie, meciuri care vor fi văzute pe Digi Sport 1. Acesta este cel de-al nouălea sezon consecutiv în care echipa catalană intră în semifinale. În sezonul precedent, F.C. Barcelona a reușit să egaleze performanța istorică a lui Athletic Bilbao, echipa care a deținut pentru mai bine de opt decenii recordul de patru trofee Copa del Rey câștigate consecutiv. El Clasico va avea, deci, în acest sezon o miză suplimentară - speranța catalanilor de a rescrie istoria celei mai vechi competiții de fotbal din Spania.

Barcelona - Real Madrid, istoric

De cealaltă parte, Real Madrid vine după o lungă absență în semifinalele Cupei. Madrilenii au câștigat pentru ultima dată Copa del Rey în 2014, iar de atunci nu au mai reușit să depășească sferturile de finală. Finala din 2014, câștigată de Real, a fost ultimul meci în care cele două rivale s-au întâlnit în Cupa Spaniei. De altfel, șirul întâlnirilor dintre cele două echipe, în această primăvară, nu se va opri aici. El Clasico se va juca și sâmbătă, 2 martie, de la 21:45, în cealaltă competiție majoră a fotbalului iberic, La Liga, etapa a 26-a.

Citește și: Barcelona - Real Madrid. Messi, emoții mari după accidentare

Barcelona - Real Madrid, prima semifinală

În cea de-a doua semifinală a Cupei Spaniei se vor confrunta Betis Sevilia și Valencia. Valencia a ajuns în semifinalele Copa del Rey de trei ori în ultimele patru sezoane, fiind eliminată de Barcelona în 2016 și 2018. Pentru Betis, meciul poate aduce șansa de a juca în finala Cupei Spaniei, care se va desfășura chiar pe stadionul său din Sevilia, Benito Villamarin. Cele două manșe dintre Betis și Valencia, transmise tot pe Digi Sport 1, vor avea loc vineri, 7 februarie, la Sevilla, ora 22:00, și miercuri, 27 februarie, la Valencia.

Citește și: Barcelona şi Real Madrid, război. Rivalele se luptă pentru Dani Olmo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel