Urmărește emisiunea live


Barcelona - lege. Femeile pot să facă baie topless la piscinele din oraș

După multe dezbateri, autoritățile din Barcelona au trimis notificări căre toate piscinele publice din oraș prin care se face cunoscut faptul că este legal ca femeile să facă baie și să stea la soare fără sutien, potrivit CNN.

Un purtător de cuvânt al municipalității a declarat pentru CNN faptul că nu există o lege care să spună ce pot să poarte oamenii la piscină și ce nu, dar discriminarea pe baza de sex este interzisă. Purtătorul de cuvânt a mai precizat că topless-ul nu este deloc neobișnuit în al doilea cel mai mare oraș al Spaniei. 

Disputa a început la tribunal după ce anumite piscine din Barcelona interziceau femeilor să facă baie sau plajă fară să poarte sutien. În alte ștranduri, administrate tot de oraș, acest lucru era permis. Un ONG care apără drepturile femeilor a depus o acțiune în instanță prin care a cerut să se analizeze inconsecvența cu privire la regulile bazinelor publice și al plajelor din Barcelona. La finalul lunii iunie, un raport a arătat faptul că anumite drepturi ale femeilor erau îngrădite în mai multe piscine din oraș. 

Conform statisticilor, anual peste 8 milioane de turiști vizitează orașul Barcelona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel