Urmărește emisiunea live


Bărbatul care şi-a ucis iubita în Parcul Catedralei din Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat

Bărbatul din Lupeni, care şi-a înjunghiat iubita, în toamna anului trecut, în Parcul Catedralei din Timişoara, femeia decedând din cauza leziunilor, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. 

Potrivit rechizitoriului procurorilor, pe 20 septembrie 2019, în jurul orei 19,15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului, în urma cărora femeia a suferit leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, într-un comunicat remis, joi.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş. Victima, o tânără de 20 de ani, era tot din judeţul Hunedoara. Inculpatul de 31 de ani a părăsit locul crimei, fiind găsit de poliţişti după câteva ore, în zona Pădurii Verzi din Timişoara, în apropierea căii ferate, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel