Bărbatul care şi-a secţionat prietenul, decizie de la Parchet

Un bărbat inculpat pentru omor în cazul crimei din oraşul Nucet, unde a fost găsit un cadavru secţionat în regiunea toraco-abdominală şi cu multiple leziuni la nivelul capului, a fost arestat preventiv, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unui comunicat de presă, persoana găsită decedată a locuit împreună cu inculpatul, în prima parte a lunii februarie, iar pe fondul consumului de alcool, victima a fost lovită în cap cu un corp contondent dur.

În această cauză, procurorii au început urmărirea penală pe 27 februarie, după ce, în curtea imobilului cu nr.167, din oraş Nucet, sat Băiţa, a fost găsit corpul victimei B.C., "prezentând multiple leziuni la nivelul capului, iar în regiunea toraco-abdominală cadavrul era secţionat, prezentând două fragmente separate".

În aceeaşi zi s-a dispus urmărirea penală pentru infracţiunea de omor faţă de A.B, acesta fiind reţinut. Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă, admisă de instanţă, fiind dispusă arestarea pentru 30 de zile, până la 29 martie, inclusiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel