Bărbatul care l-a lovit în cap pe Gelu Voican Voiculescu a fost prins și este audiat de polițiști

Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu a fost prins și este audiat de polițiști, fostul vice prim-ministru depunând plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei, sâmbătă seara.

„Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani și urmează să fie audiat", potrivit Poliției Capitalei.


Conform sursei citate, cercetările sunt efectuate de Secția 1 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial și material, informează Mediafax.


Autoritățile au fost în alertă sâmbătă, după ce un bărbat l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu, iar acesta a început să sângereze. Jandarmeria Capitalei a transmis o fotografie a individului și acesta a fost identificat de oamenii legii.

Cum s-a produs incidentul

„Incidentul s-a produs în Piața Universității la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoană a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zona pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului", anunța Jandarmeria București.


Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu a venit, sâmbătă, în Piața Universității, locul unde se desfășura un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, el fiind huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?". Ulterior, Voican Voiculescu a fost lovit cu un baston în cap și a început să sângereze.


Gelu Voican Voiculescu a venit în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989.


Voican Voiculescu a fost flancat de mai mulți jandarmi, pentru a putea fi scos din piață și pentru a fi protejat de oamenii nemulțumiți de prezența acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel