Bărbatul care și-a ucis fosta amantă, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită, cu mai multe lovituri de cuţit, într-o criză de gelozie, a fost arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalul Galaţi au admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor a lui Vasile Petcu, de 42 ani, din comuna Pechea, care a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis fosta iubită, Violeta Mirică, de 33 ani, cu mai multe lovituri de cuţit. 

Bărbatul s-a întâlnit cu femeia pe o stradă din comuna Pechea. La un moment dat, el a scos un cuţit şi ar fi înjunghiat-o de 17 ori în zona gâtului şi a feţei, într-o criză de gelozie, pentru că aceasta l-a părăsit şi s-a întors la soţul ei cu care are doi copii, de 16 şi 17 ani. 

S-a înarmat și a urmărit-o

"Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmărit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu. 

Victima a făcut de-a lungul timpului mai multe plângeri la poliţie pe numele bărbatului cu care avusese o relaţie extraconjungală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel