Bărbat suspectat de abuz sexual asupra unei fete de 14 ani, aflată în plasament

Un bărbat din Vrancea este suspectat că ar fi abuzat o fată de 14 ani. 

Un bărbat din localitatea Ciorăşti este suspectat că ar fi abuzat sexual o fetiţă în vârstă de 14 ani, aflată în plasament la un asistent maternal, informează miercuri Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea. 

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Paula Enache, a declarat că ancheta a fost demarată la sesizarea asistentului maternal şi urmează ca fetiţa să fie supusă unui examen medico-legal. 

Vezi și: Crimă Caracal. Protest "in memoriam" organizat de elevii din Caracal

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, suspectul ar avea 66 de ani şi locuieşte în localitatea Ciorăşti, fiind vecin cu asistentul maternal. 

"În cursul dimineţii zilei de 31.07.2019 am fost informaţi de către un asistent maternal profesionist, salariat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, că există suspiciunea săvârşirii unui abuz sexual asupra unei minore în vârstă de 14 ani, pe care o are în îngrijire şi supraveghere, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 66 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate. Au fost sesizate organele de anchetă, aceştia procedând imediat la preluarea cazului şi audierea suspectului. Din informaţiile pe care le deţinem la acest moment, suspectul şi-a recunoscut fapta şi urmează a fi audiat de către procurori. Minora, însoţită de specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi de reprezentanţi ai poliţiei, va fi examinată medico-legal, ulterior urmând a fi audiată de către procurorul de caz, în prezenţa psihologului şi a unui avocat. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea va depune toate diligenţele necesare atât pentru realizarea nevoilor psihoemoţionale ale minorei, inclusiv introducerea acesteia într-un program de psihoterapie", precizează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea. 

Crimă Caracal: Lorena Diaconescu: este posibil ca el să aibă o legătura cu o întreagă rețea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel