Bărbat sancţionat după ce a sunat la 112 pentru a reclama că ar fi fost împiedicat să voteze

Un bărbat din municipiul Focşani a fost sancţionat de poliţişti după ce a apelat în mod nejustificat la 122, reclamând faptul că ar fi fost împiedicat să voteze în secţia unde s-a prezentat pentru a-şi exercita acest drept. 

"Un bărbat din municipiul Focşani a sesizat prin apel 112 faptul că s-a prezentat la o secţie de votare din municipiul Focşani pentru a vota, iar cu aceasta ocazie i s-ar fi împiedicat dreptul de a vota de către reprezentanţii secţiei de votare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul pe raza municipiului Focşani, însă s-a prezentat pentru a vota la altă secţie de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, scrie Agerpres. 

Potrivit Poliţiei, bărbatul în cauză a declarat faptul că nu a cunoscut prevederile legale şi a apelat în mod nejustificat SNUAU 112, fapt pentru care a fost sancţionat cu "avertisment", conform OUG nr. 34/2008.

Persoana în cauză a fost îndrumată să se prezinte la secţia de votare unde este arondată pentru a-şi exercita dreptul de vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel