Bărbat OPERAT pe inimă după ce a mâncat popcorn! ORICINE o poate păți!

popcorn
popcorn

Un bărbat de 41 ani a mâncat floricele, lucru care l-a dus în pragul morții. A trebuit să se opereze pe inimă.

Adam Martin, un pompier din Anglia, și-a petrecut o seară urmărind un film alături de soția lui și mâncând popcorn. Bărbatul a rămas cu o bucățică de popcorn între dinți. A încercat să o scoată cu ajutorul unui capac de stilou, a unei bucăți de sârmă și chiar cu un cui. Toate acestea au afectat gingia și a dus la dureri de dinți, dar nu a mers la stomatolog. Bărbatul s-a ales cu o infecție care l-a dus la operație pe inimă.

O săptămână mai târziu au început să apară primele simptome ale infecției: transpirații nocturne, oboseală, dureri de cap și probleme cardiace.

Medicii i-au făcut mai multe analize de sânge și radiografii și i-au pus diagnostic: endocardită - o infecție care a afectat grav valvele cardiace și a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale timp de șapte ore.

Vorbim de o boală infecțioasă, cauzată, în majoritatea cazurilor, de bacterii provenite din alte părți ale organismului sau introduse în organism în cursul unor manevre medicale, fiind numită și endocardită infecțioasă. Deși este o boală mai puțin frecventă, se situează printre primele infecții amenințătoare de viață. Endocartita apare atunci când bacteriile intră în fluxul sanguin și se răspândesc în inimă.

După cele întâmplate, Martin a zis că regretă că nu a mers la dentist încă la început. "Mergeți la control pentru orice semn de durere de dinți, sângerare gingiilor, abcese", a sfătuit soția sa într-o postare pe Facebook. Martin a spus că „niciodată" nu va mai mânca floricele, scrie 20min.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel