Bărbat omorât cu o farfurie şi incendiat

Trupul unui bărbat decedat, se pare, în urma unei agresiuni a fost descoperit carbonizat, vineri seara, într-un imobil care a ars, în sectorul 2 al Capitalei.

"În jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu pe şos. Colentina, sector 2. La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti ai Secţiei 7. Au fost evacuaţi mai mulţi locatari, iar după stingerea incendiului, în apartament a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat", potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Având în vedere că din cercetările preliminare s-a conturat ipoteza că persoana ar fi decedat ca urmare a unei agresiuni, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregului context în care a decedat persoana, mai precizează poliţiştii.

Conform Antena 3, bărbatul a fost omorât de concubină, femeia fiind în stare de ebrietate. Dupa ce l-a ucis, a dat foc apartamentului. Femeia și-a omorât iubitul lovindu-l în cap cu o farfurie și apoi i-a dat foc la casă. Incidentul a avut loc, vineri seara, în zona Piața Colentina din București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel