Bărbat omorât în bătaie. Motivul halucinant

Un bărbat, absolvent al Liceului Militar din Craiova, a fost omorât în bătaie. Iată motivul halucinant al agresorului.

Un bărbat de 41 de ani, absolvent al Liceului Militar „Tudor Vladimirescu" din Craiova, dar care locuia în Italia, a murit după ce a fost snopit în bătaie pe o stradă din Craiova. Bărbatul a fost bătut de un șofer deranjat că mergea beat pe mijlocul drumului.

Bărbatul de 41 de ani era din Olt, a terminat Liceul Militar „Tudor Vladimirescu" din Craiova, iar apoi a plecat în Italia, împreună cu familia sa.

Pe 20 decembrie a ajuns, împreună cu soția și copilul, la Craiova, la rude, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Ce spune poliția din Dolj

Potrivit Poliției Dolj, în noaptea de 21/22 decembrie, bărbatul a băut și a mers pe mijlocul drumului, pe o stradă din Craiova. Gestul său l-a deranjat pe unul dintre șoferi, care s-a dat jos din mașină și l-a luat la bătaie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, spune că șoferul l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori, pe bărbatul de 41, după care a plecat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, bărbatul a primit mai multe lovituri în zona capului și a ajuns în stare gravă la spital.

A fost transportat cu elicopterul SMURD

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat, pentru Mediafax, că bărbatul a fost internat la Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie, având mai multe traumatisme.

A doua zi, în Ajunul Crăciunului, acesta a fost dus, cu elicopterul SMURD, la un spital din București. Potrivit unor surse din familie, bărbatul a murit sâmbătă, la spital.

Șoferul care-l bătuse a fost identificat la scurt timp de polițiștii din Craiova și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel