Bărbat mort, tânără în comă după un accident rutier grav. A treia victimă, la spital

Un bărbat a decedat în cursul nopţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi o tânără este în comă, în urma unui accident rutier petrecut joi pe DN 22A, între localităţile Hârşova şi Saraiu.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a informat, vineri dimineaţa, că la SCJU a ajuns şi o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, accidentul rutier s-a produs după ce un tânăr de 20 de ani a pătruns pe contrasens cu maşina pe care o conducea şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

"În data de 16 mai, ora 13,30, un bărbat de 20 ani a condus un autoturism pe DN 22 A, dinspre Hârşova către Saraiu şi, ajungând la km 74 + 800 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 ani care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, toate din primul autoturism, din care una în stare gravă", a transmis IPJ.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj al SAJ, de la substaţia Hârşova, şi un echipaj SMURD, fiind identificate patru victime. Una dintre ele, o tânără din Marea Britanie, cu cefalee şi ameţeli, a refuzat transportarea la spital, conform SAJ Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel