Bărbat înjunghiat în Bucureşti, în Sectorul 3, pe stradă. Totul de la o şicanare în trafic

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. 

UPDATE: Totul ar fi pornit de la o şicanare în trafic. 

Poliţia a fost alertată, joi, prin apel la 112, că între doi conducători auto a avut loc o altercaţie în urma unei şicanări în trafic, aceştia lovindu-se reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuţit, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor.

"Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc", arată sursa citată.

Bărbaţii au fost identificaţi şi vor fi audiaţi.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, scrie Agerpres.

- ştirea iniţială - 

Conform Antena 3, incidentul a avut loc pe strada Liviu Rebreanu, în urma unei altercaţii între mai multe persoane. Bărbatul înjunghiat primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, în timp ce criminaliştii care au ajuns la faţa locului au început deja ancheta, pentru a stabili cine l-a înjunghiat şi în ce circumstanţe. 

Zona unde a avut loc incidentul este închisă traficului rutier până la finalizarea anchetei la faţa locului.  

Bărbatul înjunghiat are vârsta de 30 de ani. Medicii SMURD îi oferă îngriji medicale la faţa locului, rana fiind destul de gravă, relatează sursa citată. 

Poliţiştii vor deschide dosar penal pentru tentativă de omor, dar dacă bărbatul va deceda, încadrarea se va schimba şi va trece la omor calificat. 

Poliţiştii stau de vorbă cu mai multe persoane care se aflau în zonă la momentul incidentului pentru a afla cum s-a produs altercaţia. 

Vom reveni cu detalii. 

Copil înjunghiat în Sibiu 

Un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat în parcarea unui centru comercial din localitatea sibiană Şelimbăr, persoanele implicate în incident fiind identificate şi duse la audieri, mai scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale.

"Din primele date şi informaţii de la faţa locului, se pare ca în altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate", precizează IPJ Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu, pentru a fi audiate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel