Bărbat înarmat cu un pistol cu bile la Spitalul Judeţean Botoșani. Pacientul era internat pe Secţia de Cardiologie

pistol - imagine cu rol ilustrativ
pistol - imagine cu rol ilustrativ

Un pacient internat pe Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani este anchetat de poliţişti, după ce asupra sa a fost descoperit un pistol.

Arma se afla într-o sacoşă, iar cadrele medicale au alertat autorităţile prin Serviciul unic pentru apeluri de urgenţă 112. La faţa locului au ajuns atât poliţişti, cât şi jandarmi şi un echipaj de la serviciul de ambulanţă. 'În această dimineaţă (miercuri - n.r.) am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca un bărbat de 70 ani, internat la Spitalul Judeţean Botoşani, ar avea asupra sa o armă, care se afla depozitată într-un dulap din salonul unde era bărbatul.

Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment', au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Poliţiştii au ridicat pistolul cu bile şi un briceag, găsite în sacoşa pacientului de 70 de ani, originar din Vatra Dornei. 'Până la acest moment a fost luată măsura ridicării armei în cauză, pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de doi ani', precizează IPJ Botoşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel