PANICĂ la un centru SPA. Bărbat găsit în stop cardio-respirator

Adriana Nicolau / 21 dec 2017 / 20:03
Inot
Inot

Clipe de panică la un centru SPA din Bârlad. Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirato pe fundul bazinului de înot.

Potrivit vremeanoua.ro, un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost găsit, miercuri, pe fundul bazinului de înot. Acesta făcea kinetoterapie alături de un antrenor specializat, însă bărbatul a intrat în bazin nesupravegheat. Potrivit sursei citate, kinetoterapeutul l-a lăsat nesupravegheat câteva minute pentru a se schimba de haine.

Bîrbatul nu a mai avut răbdare până la sosirea kinetoterapeutului și a intrat în piscină, unde i s-a făcut rău. Bărbatul ar fi suferit de parkinson. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator de un alt bărbat. I-au fost aplicate manevre de resuscitare de către angajații centrului SPA și de către cadrele medicale sosite de urgență. Omul a fost resuscitat mai bine de 20 de minute, i-au fost injectate patru doze de adrenalină și funcția cardiacă a fost reluată.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul bârlădean, la Primiri Urgențe. În prezent este în afara oricărui pericol. 

[citeste si]