Bărbat găsit carbonizat din cauza unei țigări nestinse corect

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat a fost găsit carbonizat în prima zi a Noului An după ce nu a stins o țigară corespunzător, iar de aici a pornit un incendiu puternic. 

Se pare că din cauza unei țigări nestinse corespunzător înainte de a adormi, un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Beuca, județul Teleorman, și-a pierdut viața în prima zi a anului 2020, acesta fiind găsit carbonizat de către pompieri.

Incendiul a fost observat si anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, la ora 12.12, la fața locului intervenind imediat trei echipaje de salvatori, două din cadrul Punctului de lucru Dobrotești, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Misiune dificilă a pompierilor

Focul, ce se manifesta generalizat la întreaga casă de locuit, compusă din două dormitoare și un hol, a fost lichidat după aproximativ două ore, în limitele găsite.

Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 20000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la cca. 2000 de lei, reprezentând o anexă din imediata apropiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel