Bărbat dispărut, apel familie. Persoanele care pot oferi informații, să sune la 112

bărbat
bărbat

O sibiancă a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele, care a plecat de acasă în 2015 şi nu s-a mai întors, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 49 de ani care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. La data de 25.09.2019, o sibiancă a sesizat în scris faptul că fratele ei, Tantan George Iuliu, în toamna anului 2015 a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Tantan George Iuliu are 49 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, păr blond, scurt, ochi verzi, ten alb. Nu prezintă semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel