Bărbat din Suceava, arestat după ce a ameninţat că îşi spânzură fiul de doi ani

Un bărbat de 40 de ani din orașul Siret, județul Suceava i-a legat fiului său, în vârstă de 2 ani și patru luni, un ștreang de gât și a amenințat-o pe mama copilului, fosta lui concubină, că îl omoară dacă nu se întoarce la el.

Tatăl unui băiețel de 2 ani și patru luni, un bărbat de 40 de ani din orașul Siret a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecție și și-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el, scrie mediafax. 

Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ștreang au fost publicate joi, după apariția acestora bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore.

Ordin de restricţie, la trei luni după faptă

Deși incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de restricţie emis de Judecătoria Rădăuți însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a și amenințat-o.

Joi bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracțiuni și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Bărbatul a fost reținut în cursul acestei zile pentru 24 de ore fiind cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni: nerespectarea hotărârilor judecătorești, loviri sau alte violențe și amenințare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, instituția autosezizându-se după ce fotografiile cu micuțul în ștreang au fost publicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel