Bărbat din Oradea, anchetat de poliţişti după ce a vrut să îşi gazeze iubita

Un bărbat din Oradea este anchetat de poliţişti după ce şi-a închis iubita într-o cameră şi a încercat să o gazeze. 

Potrivit IPJ Bihor, poliţiştii au fost sesizaţi, joi seara, printr-un apel la 112, că dintr-un apartament de la etajul întâi al unui bloc de locuinţe din municipiul Oradea se aud ţipetele unei femei şi se simte un puternic miros de gaz. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care, alături de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Crişana' Bihor, au pătruns în locuinţa respectivă prin deblocarea uşii.

"În apartament se afla un bărbat de 52 de ani, din Oradea, care a fost imobilizat de poliţiştii orădeni şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea în vederea cercetărilor. De asemenea, în acelaşi apartament, a fost descoperită o femeie de 39 de ani, din Oradea, care a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. În apartament a fost constatată o puternică concentraţie de gaz metan", se arată în comunicat.

Echipele mixte de poliţişti şi pompieri sosite la faţa locului au evacuat în siguranţă locatarii de pe respectivul palier, după ce a fost oprită şi scoasă din imobil butelia cu gaz pe care orădeanul de 52 de ani o deschisese. Ancheta în cauză a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel