Bărbat decapitat cu drujba. Criminal: Nu aveam cum să nu-l omor

Cel care a savarsit crima
Cel care a savarsit crima

Crima din Sânandrei a șocat România. Un bărbat de 44 de ani a fost ucis prin decapitare cu drujba de un bărbat de 32 de ani din Arad, căruia îi vânduse o mașină în urmă cu un an. 

Bărbatul de 32 de ani a tăiat ușa casei cu drujba și l-a decapitat pe bărbatul de 44 de ani. Copiii bărbatului, în vârstă de 14 și de 18 ani, doi băieți, au reușit să se ascundă și să sune la 112. 

Tatăl lor a fost decapitat de bărbatul din Arad. Băieții stăteau cu tatăl lor, după ce părinții au divorțat. Bărbatul de 44 de ani muncea ca barman pentru a-și întreține familia. 

”Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”

Criminalul nu are nicio mustrare după ce a ucis cu sânge rece un om și chiar vorbește calm despre crima pe care a comis-o, potrivit presei locale. ”Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit criminalul anchetatorilor, potrivit pressalert.ro. Criminalul era furios că a dat 2.000 de euro pe o mașină ce nu l-a mulțumit și-și voia banii înapoi. 

Atacatorul și-a cumpărat recent drujba și a decis când să atace ca să fie sigur că-și duce planul la capăt. El și-a pus ceasul să sune la ora 02:00 și a plecat spre casa bărbatului pe care l-a ucis. Criminalul a decis să atace la ora patru dimineața, când somnul era mai profund. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel