Bărbat dat afară cu forța din avionul United Airlines și bătut. VIDEO

avion
avion

Refuzul unui bărbat de a ceda locul său pe un zbor supraaglomerat ce aparține United Airlines a condus la o scenă care a făcut deja înconjurul lumii. Bărbatul a fost bătut de agenții de securitate și dat afară din avion. 

Scena a avut loc pe aeroportul internațional O'Hare, din Louisville, Kentucky. Compania aeriană ar fi vândut mai multe bilete decât locurile disponibile în avion, ceea ce a provocat o situație controversată. Reprezentanții firmei aeriene i-au cerut lui David Dao să renunțe la zbor, iar pentru că a refuzat a fost bătut de agenții de pază din Departamentul Aerian, până a fost umplut de sânge. Ulterior el a fost forțat să părăsească avionul, luat de mâini și de picioare, în ciuda protestelor celorlalți călători.

Cine este pasagerul agresat

Pasagerul care a fost bătut și dat afară din avion este medicul David Dao, în vârstă de 69 de ani. Mai multe filmări au fost distribuite pe internet cu Dao, în timp ce era bătut de agenții de securitate. David Dao are cinci copii, iar patru dintre ei sunt medici. Totodată, soția sa este medic pediatru care a predat la Universitatea Ho Și Min din Saigon și care acum lucrează în kentucky, la 40 de mile sud de Louisville. 

Iată imaginile filmate de pasageri:

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel