Bărbat cercetat după ce a vrut să mituiască doi polițiști pentru a scăpa de o amendă radar

Doi polițiști din Dolj au refuzat o mită de la un bărbat prins de aparatul radar. Acestuia i s-a întocmit dosar penal. 

Autoritățile din Dolj au prins în flagrant o persoană în vârstă de 60 ani, în timp ce oferea o sumă de bani unui echipaj de poliţie rutieră, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere.

În fapt, echipajul de poliţie rutieră format din doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj - Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe DE 70, în oraşul Filiaşi, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 92 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi de 1.300 lei, precum şi a sancţiunii complementare prevăzută cu 6 puncte de penalizare, a dat celor doi agenţi de poliţie o sumă de bani.

Mita a fost refuzată de polițiști 

Agenţii de poliţie au refuzat categoric şi au anunţat şeful ierarhic, precum şi D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a contravenţiei.

Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat o sumă de bani agenţilor de poliţie. În cauză, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel