Bărbat căzut de la etajul 3 al Spitalului Giurgiu

Bogdan Bolojan / 08 ian 2018 / 10:13

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări după ce un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, a căzut de la etajul al treilea al clădirii şi a decedat. 

"Noi am fost anunţaţi duminică, de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu, că a fost constatat decesul unui bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, care a căzut de la etajul al treilea al spitalului. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei iar poliţiştii, împreună cu procurorul de caz, efectuează cercetări pentru moarte suspectă şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului, fiind luată în considerare şi varianta sinuciderii", a declarat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă. 

Bărbatul în vârstă de 70 ani era internat la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, situată la etajul al treilea al clădirii, şi, conform martorilor, ar fi intrat la toaletă, închizându-se acolo, după care a căzut pe geamul de la baie, relatează Agerpres.

[citeste si]