Bărbat din Vaslui, arestat preventiv, după ce ar fi abuzat un copil

Un bărbat de 51 de ani, cunoscut pentru faptul că practica cerşetoria, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a abuzat un copil de 14 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, fapta ar fi avut loc în centrul municipiului Vaslui şi a fost sesizată la numărul de urgenţă 112 de un martor care trecea prin zonă.

"Am fost sesizaţi de un martor, în cursul zilei de luni, cu privire la faptul că, în spatele unei clădiri situate în centrul municipiului Vaslui, se pare că un copil este victima infracţiunii de viol. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au reţinut pe bărbat, iar acesta a fost ulterior arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

"Copilul a plecat din centru fără permisiunea angajaţilor"

Minorul a fost internat într-un adăpost pentru copiii străzii, de unde a fugit ulterior. Marţi seara, reprezentanţii centrului au anunţat dispariţia acestuia la numărul de urgenţă 112, dar în cursul nopţii minorul s-a reîntors în adăpostul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

"Este vorba despre un minor adus în centrul nostru de reprezentanţii Poliţiei, după ce acesta fusese victima unei agresiuni sexuale. Ulterior, copilul a plecat din centru fără permisiunea angajaţilor şi s-a reîntors, în cursul nopţii de marţi spre miercuri. Copilul beneficiază de consiliere psihologică, iar cazul său se află în evaluare, urmând să fie stabilite măsurile legale", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel