Alzheimer. Barbara Windsor uită că e măritată

Actriţa Barbara Windsor, cunoscută în special pentru rolurile din serialul ''EastEnders'' şi seria de filme ''Carry On'', care a fost diagnosticată cu boala Alzheimer, uită uneori că este măritată, după cum a dezvăluit în presa britanică soţul acesteia, citat de Press Association. 

În cadrul unui interviu acordat publicaţiei The Sun, Scott Mitchell a declarat că pe măsură ce afecţiunea de care suferă actriţa în vârstă de 80 de ani pune stăpânire pe mintea acesteia ea nu îşi mai poate aminti cei 18 ani de căsnicie ai cuplului. 

Brusc, ea nu îşi mai aduce aminte de trecutul nostru. Se uită la verighetă şi zice: 'Suntem căsătoriţi?' Însă despre asta este vorba cu această boală nemiloasă, nu-i aşa?, a spus Mitchell, în vârstă de 55 de ani. 

Mitchell a dezvăluit anterior că Barbara Windsor, care a avut o carieră strălucitoare în industria divertismentului, a fost diagnosticată cu boala Alzheimer în luna aprilie 2014. Cuplul a ţinut secretă această informaţie până săptămâna aceasta. 

Sprijin din partea foștilor colegi 

De la anunţul privind boala actriţei britanice numeroşi prieteni şi foşti colegi ai acesteia şi-au declarat public sprijinul faţă de situaţia sa. Într-un interviu acordat Daily Mirror, actorul Christopher Biggins, prieten al vedetei, a afirmat că ea a fost o actriţă a poporului. 

Toată lumea îşi doreşte o parte din ea, iar ea este foarte fericită să o ofere. Singura problemă este că în viitor, şi poate deja, ea nu va înţelege de ce. Ea poate să-şi uite întreaga carieră glorioasă, de ce este faimoasă şi pe toţi oamenii ale căror vieţi le-a influenţat, a spus Biggins. 

Însă, dacă aşa vor sta lucrurile, atunci ţine de noi, prietenii ei dragi, să îl ajutăm pe uimitorul ei soţ, Scott, să îi reamintească, a adăugat actorul. 

Născută în 1937, Barbara Windsor a avut primul contact cu lumea artistică la o vârstă fragedă, când bunica sa a dus-o în spatele scenei într-un teatru. Atunci, ea a decis că aceasta este cariera pe care doreşte să o urmeze, conform IMDb. Şi-a făcut debutul la vârsta de 12 ani, iar ia 15 ani a primit prima slujbă în cadrul unui musical din Londra. Rolul din seria "Carry On" a consacrat-o, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel