Bănicioiu candidează. Are susținere de la PSD Brăila (Tudose)

Nicolae Bănicioiu și-a depus candidatura la funcția de președinte executiv al PSD. El a anunțat că este susținut de PSD Brăilă.

"Ca să le răspund unora care făceau presiuni asupra unor organizații să nu-mi acorde susținerea, aș vrea să le spun că am sprijinul organizației PSD Brăila și sunt foarte mulțumit față de acest lucru", a spus Nicolae Bănicioiu.

"Eu nu sunt nici răzvrătit, nici răsculat, eu sunt membru vechi al PSD, (...) nu am fost la alt partid, nu am venit de la alt partid, nu am alte afinităţi. (...) Sunt chestiuni care mă nemulţumesc şi de aceea candidez, ca să spun colegilor mei cum cred eu că ar fi mai bine. Nu vreau acum să spun public şi nu vreau să spăl rufele din partidul nostru în public, dar dacă am nemulţumiri legate de anumiţi colegi din Guvern sau din fostele Guverne PSD le-am spus în partid", a precizat Bănicioiu, la DC News.

El a vorbit de ideea de concurenţă în partid.

[citeste si]

"O să candidez la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi lucrul acesta nu cred că trebuie nici să sperie pe cineva, nici să creadă cineva că am ceva împotriva unui alt coleg, este o dezbatere de idei şi eu vin în congres cu un proiect. (...) Cred că trebuie să existe o concurenţă între noi, colegii de partid, cum a fost în foarte multe congrese ale PSD-ului, nu e prima oară când la PSD e concurenţă, de asta partidul ăsta e atât de mare şi lumea are încredere în noi, pentru că noi am tratat lucrurile astea întotdeauna cu seriozitate, deci noi nu am venit acolo să spunem ăla, ăla şi ăla sunt pe funcţiile astea (...) trebuie să avem concurenţă", a afirmat Bănicioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel