Bani pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a lansat un apel pentru depunerea de proiecte pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament. 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a lansat un nou apel de proiecte privind investițiile pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament de la nivelul Regiunii Centru.

Alocarea financiară la nivel național este de peste 78 de milioane de euro, iar un proiect poate avea ca valoare maximă eligibilă un milion de euro. Solicitanți eligibili sunt Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din județele care se regăsesc în Lista de prioritizare elaborată de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție pentru implementarea planurilor de dezinstituționalizare. 

Proiectele care pot fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să ducă la simplificarea metodologiei de închidere a centrelor de plasament, în conformitate cu planurile de închidere elaborate de fiecare DGASPC în parte. 

Peste 30 de persoane au participat la sesiunea de informare organizată de ADR Centru la Alba Iulia, eveniment adresat potențialilor beneficiari ai apelului de proiecte privind investițiile. 

Vezi și: 

Tren deraiat. Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 17C

Se clatină scaunul lui Toader. Borza, previziunea momentului pe scena politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel