Bancul zilei: Prima spovedanie

Ajuns la vârsta pensionării, preotul unui sat este sărbătorit de enoriași. Ca peste tot, la sărbătorirea preotului a fost  invitat si primarul să spună câteva cuvinte și să-i înmâneze cadoul. Dar, ca toti politicienii, acesta a întârziat și atunci părintele s-a gândit să umple timpul cu un discurs.

- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am făcut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gândit că am fost trimis într-un loc teribil, deoarece primul care s-a spovedit mi-a mărturisit că furase un televizor, că le-a furat banii părinților, că a mai furat și de la locul de munca, pe lânga faptul că avea o aventură cu soția șefului.

În unele ocazii făcea trafic de droguri și la urmă a zis că i-a transmis o boala venerica verișoarei sale. Am rămas înmărmurit.  Dar după aceea am cunoscut lumea care nu semăna deloc cu acest individ. Mai mult, pot să spun căa fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credincioși și că am trăit aici ani minunați!

În acest moment sosește primarul, așa că l-au chemat repede să ia cuvintul. Dupa ce s-a scuzat pentru întârziere a început astfel:
- Niciodată n-am să uit când a venit părintele în această parohie. De fapt, am avut onoarea să fiu primul enoriaș care s-a spovedit la el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel