Banciu, UMILINȚĂ pentru Halep: Face tenis pentru avere. Știe să înjure

Radu Banciu a criticat-o vehement pe Simona Halep după ce a devenit numărul unu mondial.

"Simona Halep este numărul mondial. (...) Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câștigat niciodată nimic, dar așa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanțele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Noi nu comentăm aici din perspectiva sentimentalismului. Dacă fata asta era născută la Taibei, nu interesa pe nimeni din România. Noi vorbim de ea doar sub atributul că ne aparține, că este româncă. Oamenii nu au decât să se îndoape cu aceste rezultate. Noi comentăm din punct de vedere al specialistului", a zis Radu Banciu.

"Nu vorbim despre un sportiv ieșit din comun. Noi nu avem atuu în niciun sport și sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanță în viață și atunci se legitimează cu asta. E dreptul lui, dar e datoria mea să explic lucrurile așa cum sunt", a mai zis realizatorul TV.

[citeste si] 

"Simona Halep a fost mereu ambițioasă și a fost întruchiparea dârzeniei pe teren, dar i-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare de creație, de inteligență evidentă pe teren. De aceea o și apostrofam cu epitetele cunoscute. Simona Halep niciodată nu a strălucit, în schimb a fost plină de îndârjire, adică puținul pe care i l-a dat Dumnezeu l-a exploatat cât a putut. Însă niciodată nu a excelat la aceste capitole și de aceea nu va fi o jucătoare mare. Nu are mental de divă, de Șarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepție, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-și umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuș. Știe să înjure un pic pe teren, știe să facă un pic de scandal. Nu știe să se dozeze din punct de vedere mental. Simona Halep nu are cultura tenisului", a mai spus Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel