Banciu, nervos pe doi colegi din cauza lui Cozma: Să nu își imagineze cineva că B1 a devenit casa lui

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu l-a criticat pe Miron Cozma după ce acesta a fost sunat pentru a intra în direct, la B1 TV, în emisiunea realizată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.  

Cei doi jurnaliști au discutat cu el în contextul în care zilele trecute, Miron Cozma a mers la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) pentru că vrea marca "Luceafărul huilei". Radu Banciu s-a arătat deranjat de acest fapt și a zis că este ciudat ca la B1 TV să intre în direct tocmai Miron Cozma. Realizatorul TV a spus că "Luceafărul huilei" l-ar fi căutat, în redacție, "pentru a-l ucide".

[citeste si]

"Să nu își imagineze cineva că B1 TV a devenit casa sau azilul lui Miron Cozma. A fost primit de ăia doi (n.r. - Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu), dar nu de cei care știu un pic de istorie. Să nu cumva să credeți că Miron Cozma intră aici când vrea el. A fost un eșec, o eroare. Au sunat unde nu trebuia. Cei doi erau prea tineri, poate nu își amintesc că Miron Cozma venea să mă omoare cu pistolul dincolo, în redacție. Două zile m-a căutat să mă omoare, iar acum intră la noi pe post și mulțumește partidului. Miron Cozma a fost băgat în seamă, de țara asta, mai mult decât merita. Nu ne tragem seva din Miron Cozma", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel