EXCLUSIV  Banciu, despre Tolontan: Nu este ridicol? Sigur ar nega ce spun eu aici

Radu Banciu îl cunoaște foarte bine pe Cătălin Tolontan. De fapt, îi leagă și un lucru interesant. Realizatorul TV a intrat în presă neștiind să răspundă la nicio întrebare adresată de Cătălin Tolontan la interviul de angajare la ProSport.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Radu Banciu a vorbit despre jurnalistul care scrie pe sport și care acum face și anchete despre sistemul medical și alte domenii sensibile. De fapt, ziaristul de la B1 TV le-a dat o replică persoanelor care îi spun lui Tolontan să își vadă de sport și să lase subiectele grele pentru alții.

"El nu era un om ancorat în sport încă de pe vremea când am intrat eu în presă. De fapt, asta înseamnă, după părerea mea, să fii jurnalist, să poți vorbi despre orice, nu să te limitezi la un domeniu. Sigur că te poți limita și la un anumit domeniu, dar dacă ai capacitatea să te extinzi un pic nu este decât un atu. Tolontan era mai sus decât ce scriam noi, cronici de meciuri. Are o modestie aparte și sigur ar nega ce spun eu aici. El a rămas un jurnalist de sport, dar s-a extins", ne-a povestit Radu Banciu.

"Tolontan le-a demonstrat tuturor jurnaliștilor din România că nu știu să facă o anchetă. Astăzi, dacă vrei să faci o anchetă, trebuie să te uiți la Tolontan, el fiind jurnalist de sport. Nu este ridicol? Asta-i presa din România. Dacă nici el nu făcea aceste anchete era mai bine? Tolontan avea capacitatea să facă toate anchetele de la Revoluție încoace, dar este totuși doar un om, nu îi ajungea timpul. Și pentru el, ziua este tot de 24 de ore. S-a extins mult, sportul devenise prea mic pentru el. Vinde 20.000 de exemplare cu Gazeta Sporturilor. Este o realitate. Acesta a fost eșecul carierei sale oricum ar lua-o. S-a prăbușit cum s-au prăbușit toți. Anchetele sale prezentate în ziar nu au mărit tirajul, dar i-au crescut lui notorietatea. Nu ai cum să îl condamni pentru ce a făcut, nu ai pentru ce, chiar dacă a mai greșit. Tolontan nu este un tip care să ia șpagă", ne-a zis Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel